Scholieren Songfestival 2015

Proud co-sponsor , Onze Vlag ;

WINNAAR MCDONALDS SCHOLIEREN SONGFESTIVAL WIL TITEL VERDEDIGEN

26/04/2015 16:29 – Shanavon Gefferie

Jelissa Sumter is de winnar geworden van de derde Winner 101 McDonalds Nationale Scholieren Songfestival.

Jelissa Sumter is de winnar geworden van de derde Winner 101 McDonalds Nationale Scholieren Songfestival. Foto: Stefano Tull

PARAMARIBO – De derde Winner 101 McDonalds Nationale Scholieren Songfestival heeft Jelissa Sumter als winnaar opgeleverd, die volgens zowel de jury als het publiek een goed optreden heeft gegeven bij het vetolken van ‘One Moment in Time’ van Whitney Houston. Daarmee is zij ook uitgeroepen tot best performer. Sumter krijgt niet alleen trofeeën, een geldsbedrag en een waardebon, maar ook een jaar lang muzikale begeleiding van van de Music Art Foundation in Cayenne.

Ook tweede plaats winnaar, Semaja Varsenburg krijgt een jaar lang muzikale begeleiding uit Cayenne. Alhoewel hij voor de eerste plaats ging, is hij heel tevreden als tweede uit de bus te komen. Beiden geven aan volgend jaar weer mee te doen. Varsenburg werd vorig jaar tot best performer uitgeroepen en het jaar daarvoor eindigde hij op de derde plaats. Hij wil volgend jaar voor de eerste plaats gaan, terwijl Sumter haar titel gaat verdedigen.

Nummer een, twee en drie treden volgende  maand op bij de Bryan Bijlhout jubileum moederdagshow. Op respectievelijk de vijfde, vierde en derde plaats eindigden dit jaar Tehilla Amauten, Serquino Yspol en Waldino Belfor. De prijs voor best dressed performer ging naar Ivanildo Ho A Hing, die met zijn kleding ode bracht aan Michael Jackson.

Organisator Bryan Bijlhout is tevreden met het verloop van het evenement en de opkomst. Wanner hem wordt gevraagd of het evenement volgend jaar terug komt zegt hij: “Natuurlijk. Suriname heeft zoveel talent. Het zou toch jammer zijn als ze gewoon thuis zitten, terwijl wij ze de mogelijkheid kunnen bieden om te tonen wat ze hebben.”

Lees meer: Winnaar McDonalds Scholieren Songfestival wil titel verdedigen – DWTonline.com http://www.dwtonline.com/de-ware-tijd-online/laatste-nieuws/2015/04/26/winnaar-mcdonalds-scholieren-songfestival-wil-titel-verdedigen/#ixzz3eZ4wR7m5