Schoenen

F-ToMo0188_02_wedgesRegelmatig  een nieuwe kollektie, deugdelijk en betaalbaar modieus  schoeisel , voor dames en heren .  Mode- , vrijetijds- ,  semi-orthopedisch- , kantoor-  , werk-  en veiligheidsschoeisel.

ONZE  heren schoenen  komen veelal in de maten-selectie 6 t/m13.  Beschikbaarheid van de "juiste" maat hangt af van het moment en het verloop der  verkopen.

ONZE Damesschoenen komen standaard   in de maten-selectie 5 t/m 10 ( soms 6 t/m 11). Wij zijn hierbij volkomen afhankelijk van onze leveranciers. Beschikbaarheid van de "juiste" maat hangt af van het moment en het verloop der  verkopen.

ONLINE SCHOENEN KOPEN .....  ?  Dit is t af te raden . De schoen moet je eerst passen aleer te kopen. Wij hebben al heel wat klanten gehad die online schoeisel hebben gekocht bij derden  om  dan uiteindelijk  bij ons langs te komen omdat de schoen niet past, of omdat er kleursverschillen  of maatverschillen zijn in de linker t.o.v. de rechtervoet etc. Helaas kunnen wij daaraan ,  als shoe-repair specialist  niet veel aan herstellen. Retourneren is duurder  dan de schoen heeft gekost en werkt dat dus ook niet . Goedkoop wordt dan duurkoop . Wees dus voorzichtig met online bestellen.

Click a.u.b. verder en selecteer dames-, heren-, sales- en/of veiligheidsschoenen. Of maak een andere keuze.