Over Ons

founderOnze Vlag N.V. werd opgericht op 5 mei 1945 door Dhr. Leendert Alfred Liesdek (wijlen), bevrijdingsdag van het Koninkrijk der Nederlanden , vandaar de naam van het bedrijf. Immers Suriname was toen deel van het Koninkrijk. Gestart als eenmanszaak met hoofdactiviteit schoenreparatie en later ook vervaardiging van maat- en semi-orthopedisch schoeisel, groeide dit bedrijf langzaam uit en werden er later ook schoenmakersmaterialen , fournituren , garens , lijmen en gereedschappen verkocht. Al heel gauw werden ook lederen padvindersriemen , broekriemen , hondenhals- en loopbanden e.a. lederwaren vervaardigt en verkocht. Het handelsbedrijf groeide en het assortiment schoenmakersgereedschappen en materialen werd uitgebreid alsook aangevuld met aanverwante artikelen zoals schoonmaakmiddelen, verf en dye-soorten, maar ook gereedgemaakt product waaronder mode-schoeisel , klein-lederwaren , tassen , koffers , sokken en kousen ,voetverzorgingsartikelen etc.
Nog steeds vindt men dit assortiment terug , maar dan met de nadruk op de laatste mode trends en met toevoeging van anderen w.o. orthesen en semi-orthopedische hulpstukken , groothandel in safety- en werkschoeisel , alsook lederwaren op maat voor de industrie en of wederverkoop.
Drie generatie’s Liesdek in het vak , een waarborg voor kwaliteit , goede dienstverlening , betrouwbaarheid en standvastigheid.

1111961 at the kezierstraat 555333