Huismiddeltje tegen Zweetschoenen en -voeten.

inlay

Stinkende schoenen kunnen een vreselijke geur door het huis verspreiden. Zodra de schoenen uitgetrokken worden, komt er een luchtje vrij dat niet te harden is. Een vieze zweetgeur dus.

Naast voetonderhoud , uitneembare en wasbare inlegzooltjes  kun jij ook de volgende dinegen doen.

Ruiken je schoenen naar zweet? Ze gaan weer fris ruiken als je gedurende een nacht in iedercallage voetverzorginge schoen een zakje vanillesuiker legt. Je kunt de zakjes meer dan eens gebruiken.

De zweetlucht in schoenen wordt veroorzaakt door vele bacteriën. Door geurmiddelen te gebruiken verhelp je dit maar even. Vaak stinken bijvoorbeeld sportschoenen waar een hoop in gezweet wordt zelfs zo erg dat men ze zelfs in de wasmachine gooit waardoor de schoenen kapot kunnen gaan…Laat staan wat er met de wasmachine gebeurt. De bacteriën gaan hierdoor niet dood en de lucht kan zelfs erger worden! Doe de stinkende schoenen daarom in een stevige plastic zak en leg ze een nachtje in de vriezer. Het klinkt raar, maar de bacteriën vriezen hierdoor dood. Omdat de schoenen in de plastic zak zitten zullen ze geen schade oplopen en je hebt zeker ‘s zomers nog koele schoenen ook!

Het probleem bcollage voetraspenegint natuurlijk al bij de zweetvoeten. Het schijnt dat als je je voeten een week lang iedere avond een tijdje in een badje van azijn houdt, de voeten niet meer stinken. Een goedkoop huis- tuin en keukenmiddeltje dat toch het proberen waard is. Je kunt ook deze tip gebruiken als je last hebt van zweetvoeten.